پیام قدردانی رییس دانشگاه تخصصی فناوری های نوین آمل از حضور حماسی مردم و دانشگاهیان در انتخابات

12 اسفند 1402
عمومی

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، دکتر اکبر حاجی زاده مقدم رییس دانشگاه تخصصی فناوری های نوین آمل، در پیامی از حضور پرشور مردم و به خصوص جامعه دانشگاهی در انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی و مجلس خبرگان رهبری قدردانی نمود.

متن این پیام به شرح زیر است:
بسمالله الرحمن الرحیم
بار دیگر شمیمحضور افتخارآمیز و به یادماندنی شما ولی نعمتان اصلی انقلاب در پای صندوق های رای،روح تازه ای در کالبد ملت های آزاده جهان دمید و برگ زرین دیگری بر دفترافتخاراتتان افزود.
مردم فهیم و بیدارایران اسلامی در لبیک به رهبر معظم انقلاب اسلامی با حضور شکوهمند و مشارکت حداکثریدر انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی و ششمین دوره مجلس خبرگان رهبری، جهانیانرا مات و حیرت زده کرده و به رغم تمام فشارهای تبلیغاتی نظام سلطه و استکبار، باردیگر اراده خود را در راستای دفاع از آرمان های انقلاب اسلامی به نمایش گذاشتند.
انتخابات 11اسفند نشان داد انقلاب اسلامی و نظام برآمده از متن اراده و رأی مردم، با صلابت و استواریبی نظیر همچنان در صراط مستقیم به سمت دستیابی به اهداف و آرمان های متعالی خودشتابان تر از گذشته در حرکت است و جبهه مخالفان جمهوری اسلامی همچنان برابر آنناکام و ناتوان خواهد بود.
مسلما احساستکلیف شما مردم فهیم برای تعیین سرنوشت خود، سربلندی، اقتدار و استحکام نظام جمهوریاسلامی ایران را رقم زد و در قالب این حماسه ملی متجلی شد و نمود عینی لبیک به منویاتمقام معظم رهبری در سال حماسه سیاسی و اقتصادی را به تصویر کشید.
ضمن تبریک وآرزوی موفقیت امید است نماینده منتخب مردم شهرستان آمل در مجلس شورای اسلامی دکتررضا حاجی پور با استفاده از تمامی ظرفیت ها تمام توان و تلاش خود را در خدمت به اینمردم نجیب و تحوّل در معیشت مادی و معنوی بکار گیرد.
لذا اینجانببا قدردانی از حضور پرشور مردم استان مازندارن و به ویژه شهر هزار سنگر آمل، تحققحماسه سیاسی در 11 اسفند 1402 را به رهبر معظم انقلاب، نماینده منتخب مردم شهرستانآمل در مجلس شورای اسلامی جناب آقای دکتر رضا حاجی پور و مردم شریف ایران به خصوصدانشگاهیان تبریک می گویم و امید آن دارم تا این حضور و حماسه، فرصتی برای خلقحماسه اقتصادی باشد.
اکبرحاجی زاده مقدم
رییسدانشگاه