05 بهمن 1401
پیام سرپرست دانشگاه تخصصی فناوری های نوین آمل به مناسبت حماسه ششم بهمن آمل

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، دکتر اکبر حاجی زاده مقدم سرپرست دانشگاه تخصصی فناوری های نوین آمل با صدور پیامی یاد و خاطره حماسه آفرینی مردم آمل در ششم بهمن ماه سال 60 را در پاسداری از انقلاب اسلامی گرامی داشت. ‎ ‎

پیام کامل سرپرست دانشگاه به شرح زیر است:

انقلاب اسلامی که از آغاز حرکت پویا و تاریخ ساز خود به رهبری حکیمانه امام راحل، امواج خروشان ملت و اقشار مختلف جامعه را در مسیر پرفراز و نشیب اش و پس از پیروزی شکوهمند و تاریخی اش همراه ساخت، همواره با توطئه‌ها و نیرنگ‌های استکبار جهانی و اذناب خودفروخته آنان روبرو بوده و در این راه صعب و گران با هوشیاری مردم بصیر و آگاه؛ جریان‌های معاند را یکی پس از دیگری شناسایی و متوقف کرد.

حماسه ششم بهمن سال 60 مردم آمل که به ثبت رویدادی سترگ در تاریخ مقاومت و انقلاب ملت ایران منجر شد، یکی از جلوه های خباثت استکبار جهانی و اذناب بی هویت و خودفروخته آن است که با خیال خام خود سعی داشت در سال های آغازین رشد و نمو انقلاب نوپای اسلامی با تسخیر شهرستان آمل؛ جریان خروشان حرکت انقلابی ملت ایران را سد نماید، لیکن حضور حماسی، بهنگام و آگاهانه مردم که همواره در صحنه های دفاع از انقلاب پیشتاز و پیشگام بودند، راه دشمنان قسم خورده انقلاب را قطع کرد و صحنه ای زرین را در کتاب مقاومت مردم ایران اسلامی و مازندران ولایی رقم زد. از عظمت و مهابت این خروش حماسی و انقلابی مردم آمل همان بس که در وصیت‌نامه سیاسی و الهی حضرت امام خمینی (ره) از آن یاد شد.

اینجانب ضمن گرامی داشت یاد و خاطره شهدای والامقام حماسه ششم بهمن مردم انقلابی آمل در سال 60 و سالروز این حماسه آفرینی جاودان در تاریخ انقلاب اسلامی، امیدوارم زمنیه انتقال ارزش‌ها و ابعاد این حماسه ماندگار به نسل‌های آینده فراهم شود.

دکتر اکبر حاجی زاده مقدم

سرپرست دانشگاه تخصصی فناوری های نوین آمل