19 مرداد 1401
پیام سرپرست دانشگاه به مناسبت گرامیداشت روز خبرنگار

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، دکتر حاجی زاده مقدم سرپرست دانشگاه در پیامی روز خبرنگار را گرامی داشتند که متن پیام به شرح زیر می‌باشد:

17 مرداد‌ یادآورتلاش، فداکاری وایثار خبرنگارانی است که برای تحقق رسالت خود، از هیچ کوششی دریغ نداشتند و در این راه به امید جهانی بهتر ،جان گذاشتند. بی تردید خبرنگاری جهاد برای پاسداشت حقیقت و ارتقاء سطح آگاهی افراد به منظور رسیدن به رشد فکری در راستای روشنگری است و این مهم از ضروریات غیر قابل انکارِ مسئولیت اجتماعی خبرنگاران است.

تقارن روز خبرنگار با عاشورای حسینی فرصت مغتنمی است تا از قلم ارزشمند خبرنگاران نظام جمهوری اسلامی در راستای رسالت پیام عاشورا در قالب "رسانه عاشورایی"به خوبی استفاده کنیم.

اینجانب برخود وظیفه میدانم، ضمن گرامیداشت یادوخاطره شهدای رسانه، روز خبرنگار را به همه فعالان این عرصه ویژه خبرنگاران استان و شهرستان آمل بتریک عرض نموده وآرزوی سلامتی، سرافرازی و توفیق روزافزون از درگاه حضرت احدیت دارم.

دکتر اکبر حاجی زاده مقدم

سرپرست دانشگاه تخصصی فناوری‌های نوین آمل