پیام سرپرست دانشگاه به مناسبت ششمین سالگرد خیر نیک اندیش مرحومه حاجیه خانم زهرا تفضلی

به گزارش روابط عمومی دانشگاه به مناسبت ششمین سالگرد خیر نیک اندیش مرحومه حاجیه خانم زهرا تفضلی، سرپرست دانشگاه تخصصی فناوری‌های نوین آمل در پیامی یاد ایشان را گرامی داشت، پیام بدین شرح می باشد:

کار نیکوی انفاق و کمک به عزیزان موهبتی است که خداوند منان هر کسی را نصیب نخواهد کرد. آنانکه با روح بلند و مناعت طبع، با دل پر محبت و دستانی گشاده و بخشنده همنوعان خود را چون خویش دوست دارند و شیرینی و طعم خوش زندگی را برای دیگران نیز آرزو می‌کنند، به یقین در پیشگاه حق تعالی عزیزند و گرامی و از بهترین پاداش‌ها برخوردار.

از شما مرحومه گرامی بابت محبت ها و عنایات خویش در کمک به دانشگاه تخصصی فناوری‌های نوین آمل صمیمانه و خالصانه تشکر کرده و از آن کریم دانا و بینا، طلب مغفرت و آرامش را از درگاه احدیت مسئلت داریم.

دکتر اکبر حاجی زاده مقدم

سرپرست دانشگاه تخصصی فناوری‌های نوین آمل