پیام رییس دانشگاه تخصصی فناوری های نوین آمل به مناسبت درخشش ورزشکاران شهرستان آمل در المپیک پاریس

23 مرداد 1403
عمومی

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، دکتر اکبر حاجی زاده مقدم رییس دانشگاه تخصصی فناوری های نوین آمل با صدور پیامی قهرمانی آقایان هادی ساروی و امیرحسین زارع در رقابت های کشتی فرهنگی و آزاد المپیک 2024 در کشور فرانسه را تبریک گفت.
در متن پیام آمده است:
کسب مدال طلای و نقره المپیک توسط فرزندان آمل، افتخاری بزرگ و بی نظیر برای ملت ایران و نمادی از قدرت، اراده و ایمان به توانایی های خود است. این پیروزی درخشان، مرهون تلاش های خستگی ناپذیر و عزم راسخ این دو قهرمان است که با قلبی پر از عشق به میهن و با همت بلند، به قله های افتخار جهانی دست یافته است و الگویی روشن برای نسل های جوان و آینده ساز این سرزمین عزیز خواهد بود.
عزم، مهارت و تلاش های خستگی ناپذیر شما ورزشکاران عزیز به ثمر نشست و این لحظه را در تاریخ ورزش به لحظه ای فوق العاده تبدیل کرد. دستاورد های حماسی، شما را در جایگاهی بی رقیب قرار می دهد و ما از موفقیت های درخشان شما عزیزان و فرزندان سرزمین کهن، بسیار مفتخریم.
اینجانب کسب مدال طلا و نقره رقابت های کشتی فرهنگی و آزاد المپیک 2024 در کشور فرانسه، توسط دلاور مردان آملی پهلوان هادی ساروی و پهلوان امیرحسین زارع را به جامعه بزرگ ورزش کشتی استان مازندران به ویژه مردم عزیز شهرستان آمل تبریک و تهنیت عرض می نمایم و از خداوند متعال آرزوی موفقیت های روز افزون را برایشان دارم .

اکبر حاجی زاده مقدم
رییس دانشگاه