پیام تسلیت پایگاه های بسیج دانشگاه تخصصی فناوری های نوین آمل به مناسبت چهارمین سالگرد شهادت سردار دل ها حاج قاسم سلیمانی

13 دی 1402

به مناسبت چهارمین سالگرد شهادت سردار دل ها حاج قاسم سلیمانی پایگاه بسیج اساتید شهید حاجی زاده، پایگاه بسیج اداری شهید حججی و پایگاه بسیج دانشجویی شهید همت دانشگاه تخصصی فناوری های نوین آمل پیام تسلیت صادر کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه تخصصی فناوری های نوین آمل، در متن این پیام تسلیت آمده است:

بسم رب الشهداء و الصدیقین

شهید سلیمانی همه‌ عمر خود را به جهاد در راه خدا گذرانید. شهادت پاداش تلاش بی‌وقفه‌ی او در همه‌ این سالیان بود.
مقام معظم رهبری (مد ظله العالی)

شکوه، عظمت و سر افرازی ایران اسلامی، مرهون مجاهدت دلیر مردانی است که در مکتب انسان ساز ولایت، درس عشق، ایثار و خدمت آموختند و در این راه از جان گذشتند و با خون پاکشان اهمیت دفاع از آرمانهای الهی و اسلامی را اثبات نمودند.

گرچه آرزوی مجاهدان راه حق، جز شهادت نیست، اما عروج الهی سردار دلها برای ملت ایران و همه آزادگان و حقیقت جویان جهان سخت و جانکاه بود.

این ایام فرصتی است تا با تأسی به مکتب شهید سلیمانی که بر پایه ولایت مداری ، مقاومت و تسلیم ناپذیری در مقابل استکبار و  جهاد در راه خدا استوار است  موجب سربلندی، عزت و اقتدار میهنمان باشیم .

به نمایندگی از خانواده بزرگ دانشگاه تخصصی فناوری های نوین آمل، چهارمین ﺳﺎﻟﮕﺮﺩ ﺷﻬﺎﺩﺕ ﺍﺳﻄﻮﺭﻩ ﻣﻘﺎﻭﻣﺖ، ﺳﺮﺩﺍﺭ دلها، سردار ﺳﺮﺍﻓﺮﺍﺯ ﺳﭙﺎﻩ ﺍﺳﻼﻡ، سپهبد شهید حاج ﻗﺎﺳﻢ ﺳﻠﯿﻤﺎﻧﯽ ﻭ ﻫﻤﺮﺯﻣﺎنش ﺭﺍ ﺑﻪ ﭘﯿﺸﮕﺎﻩ ﻣﻘﺪﺱ ﺣﻀﺮﺕ ﻭﻟﯽ ﻋﺼﺮ ‏( ﻋﺞ ‏)، ﻣﻘﺎﻡ ﻣﻌﻈﻢ ﺭﻫﺒﺮﯼ ‏«ﻣﺪﻇﻠﻪ ﺍﻟﻌﺎﻟﯽ‏»، ﺧﺎﻧﻮﺍﺩﻩ ﻣﻌﻈﻢ ﺷﻬﺪﺍ ﺗﺴﻠﯿﺖ عرض کرده و اعلام می داریم که همچون سردار دلها همواره هم پیمان با شهدا، امام شهدا و مقام معظم رهبری ‏«ﻣﺪﻇﻠﻪ ﺍﻟﻌﺎﻟﯽ‏» هستیم و در راه سربلندی و اقتدار نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران تلاش می کنیم .

پایگاه بسیج اساتید شهید حاجی زاده
پایگاه بسیج اداری شهید حججی