پیام تسلیت رییس دانشگاه در پی شهادت بزرگ مرد جبهه مقاومت، رییس دفتر سیاسی حماس

10 مرداد 1403
عمومی
پیام تسلیت رییس دانشگاه در پی شهادت بزرگ مرد جبهه مقاومت، رییس دفتر سیاسی حماس

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، در پی شهادت دکتر اسماعیل هنیه رییس دفتر سیاسی حماس و یکی از محافظان وی در تهران، دکتر اکبر حاجی زاده مقدم رییس دانشگاه تخصصی فناوری های نوین آمل، با صدور پیامی شهادت بزرگ مرد جبهه مقاومت را تسلیت گفت.
متن پیام به شرح زیر است:
انا لله و انا الیه راجعون
مِنَ الْمُؤْمِنِینَ رِجَالٌ صَدَقُوا مَا عَاهَدُوا اللَّهَ عَلَیْهِ فَمِنْهُمْ مَنْ قَضَى نَحْبَهُ وَمِنْهُمْ مَنْ یَنْتَظِرُ وَمَا بَدَّلُوا تَبْدِیلًا
شهادت جانسوز مجاهد بزرگ فداکار، فرزند دلیر اسلام و خار چشم دشمنان، توسط رژیم سفاک و پلید صهیونیستی بار دیگر حقانیت و مظلومیت مردم فداکار فلسطین و غزه را به اثبات رسانید.
شهید هنیه بزرگمردی که سالیان دراز پرچمدار مبارزه با اشغالگران قدس شریف بود و بارها تا مرز شهادت پیش رفت و در این مسیر حتی شهادت فرزندان و نوه هایش نیز او را ذره ای از تحقق آرمان آزادی قدس متزلزل نساخت.
این اقدام تروریستی بار دیگر نشان داد که دشمنان ملت فلسطین و مقاومت از هیچ گونه تلاشی برای خاموش کردن صدای حق طلبی و عدالت خواهی فروگذار نمی کنند.
اینجانب ضمن محکوم کردن این جنایت شنیع، شهادت دکتر اسماعیل هنیه و محافظ ایشان را به مقام معظم رهبری، امت اسلامی، ملت قهرمان فلسطین، رزمندگان جبهه مقاومت، ملت شریف ایران و جامعه دانشگاهی کشور تسلیت عرض نموده و از خداوند متعال برای ایشان علو درجات و برای بازماندگان صبر و شکیبایی مسئلت می نمایم.

اکبر حاجی زاده مقدم
رییس دانشگاه