پیام تسلیت دکتر دومیری گنجی، رییس دانشگاه به مناسبت درگذشت پدر دکتر سید سعید موسوی

11 مرداد 1399

فقط او باقی است

هرگز نمیرد آنکه دلش زنده شد به عشق
ثبت است در جریده ی عالم دوام ما

جناب آقای دکتر سید سعید موسوی عزیز،

عضو محترم هیات علمی دانشگاه؛

غم  از دست دادن پدر سخت تر از آن است که با تسلیت، تسکین یابد. اما مرگ مشیت الهی است و همه فانی هستیم، الا خدا که باقی است. آنچه از ما به یادگار خواهد ماند؛ فقط کردار و گفتار نیک است که پس از مرگ بر آن سخن می رانند و ما را قضاوت می کنند. شما به عنوان یک معلم و استاد در راه تعلیم و تربیت فرزندان ایران تلاش های فراوانی داشته و دارید که این نشان از تربیت خوب و آگاهانه پدر بزرگوارتان است. انشاالله سرمایه با ارزشی برای آن فقید تازه گذشته باشید و خداوند در روز قیامت برای ایشان به ثواب ثبت خواهد کرد و پاداش نیک خواهد داد. این ضایعه را خدمت آن خانواده محترم تسلیت عرض می نمایم وبرای آن مرحوم مغفرت الهی و برای بازماندگان صبر و اجر مسئلت دارم.

دکتر دومیری گنجی

روابط عمومی دانشگاه تخصصی فناوری های نوین آمل