پیام تبریک رییس دانشگاه تخصصی فناوری های نوین آمل به مناسبت روز خبرنگار

17 مرداد 1403
عمومی
پیام تبریک رییس دانشگاه تخصصی فناوری های نوین آمل به مناسبت روز خبرنگار

رییس دانشگاه تخصصی فناوری های نوین آمل به مناسبت روز خبرنگار با صدور پیامی ضمن گرامیداشت یاد و خاطره خبرنگاران شهید، این روز به تلاشگران عرصه خبر و خبرنگاران تبریک گفت.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه، متن پیام اکبر حاجی زاده مقدم رییس دانشگاه تخصصی فناوری های نوین آمل به مناسبت روز خبرنگار به این شرح است:
17 مرداد «روز خبرنگار»، فرصتی ارزشمنداست، برای گرامیداشت مقام شامخ انسان های فرهیخته ای که در راه روشنگری و آگاهی بخشی به جامعه با امانت داری، مسئولیت پذیری و دلسوزی در جهت سربلندی کشور و حفظ منافع ملی و اعتلای آرمان های ارزشمند انقلاب اسلامی می کوشند.
نیک می دانیم که خبرنگاران و اصحاب رسانه با درایت، خلاقیت و تیزبینی، در ارتباط مسئولین و افکار عمومی نقشی محوری ایفا نموده و با انعکاس رویدادهای مهم؛ نشاط، پویایی، دانایی و آگاهی را به جامعه اهدا می نمایند.همواره موجب خرسندی و مباهات دانشگاه تخصصی فناوری های نوین آمل که در حدود یک دهه فعالیت آموزشی و پژوهشی خود از همراهی و همگامی خبرنگاران عزیز در انعکاس بهتر توانمندی های خود در فراز و فرود زمان برخوردار بوده و به پشتوانه همین همدلی، موفق شده است به مرحله ای از توسعه دست یابد که در معتبرترین رده بندی های جهانی نام این دانشگاه بدرخشد.
اینجانب ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدای عرصه قلم و اندیشه، به خصوص شهید والامقام، خبرنگار فرهیخته خبرگزاری جمهوری اسلامی، شهید محمود صارمی این روز بزرگ را به تمامی خبرنگاران کشور عزیز و اسلامی مان به ویژه خبرنگاران متعهّد، پرتلاش، کوشا، خوشفکر و خلّاق استان مازندران تبریک عرض نموده و ضمن قدردانی از خدمات صورت گرفته در راستای تنویر افکار عمومی و تعامل گسترده با این دانشگاه، از خداوند متعال توفیق روزافزون این عزیزان را در راه خدمت به ایران اسلامی مسألت می نمایم.

اکبر حاجی زاده مقدم
رییس دانشگاه