17 مرداد 1402
پیام تبریک رییس دانشگاه تخصصی فناوری های نوین آمل به مناسبت روز خبرنگار

رییس دانشگاه تخصصی فناوری های نوین آمل به مناسبت روز خبرنگار با صدور پیامی ضمن گرامیداشت یاد و خاطره خبرنگاران شهید، این روز به تلاشگران عرصه خبر و خبرنگاران تبریک گفت.

جان نباشد جز خبر در آزمون                       هر که را افزون خبر جانش فزون
   اقتضای جان چو‌ای دل آگهی است             هر که آگه‌تر بود جانش قوی است

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، متن پیام اکبر حاجی زاده مقدم رییس دانشگاه تخصصی فناوری های نوین آمل به مناسبت روز خبرنگار به این شرح است:

بسم الله الرحمن الرحیم

هفدهم مردادماه یادمان شهادت مظلومانه شهید محمود صارمی خبرنگار خبرگزاری جمهوری اسلامی و روز خبرنگار، یادآور رشادت‌ها و مجاهدت‌های زنان و مردان با بصیرتی است که با هدف روایت حقیقت، بیرق بزرگ آگاهی بخشی را بر دوش کشیده اند.

این روز مجالی است برای تقدیر از زحمات و خدمات خبرنگاران و دست‌اندرکاران عرصه خبر و اطلاع رسانی، فرهیختگانی که به واسطه‌ی آگاهی و شناخت بیشتر از مسایل و ارتباط با اقشار مختلف مردم از یک سو و دستیابی آسان به مسئولین و تصمیم گیرندگان امور از سوی دیگر، تاثیر چشمگیری بر افکار عمومی و امور جامعه داشته و نقش مهمی در پیشرفت کشور ایفا می کنند.

اینجانب این روز شکوهمند، روز حق گویی و حق جویی را به همه‌ی خبرنگاران، نویسندگان و روزنامه نگاران، صاحبان اندیشه و قلم و آزادگان عرصه‌ی اطلاع رسانی استان مازندران و شهرستان آمل صمیمانه تبریک و تهنیت عرض می نمایم. و از ایزد منان برای همه‌ی مجاهدان و تلاشگران این عرصه توفیق و تداوم هدایت و سعادت و سرافزاری و سربلندی تمنا دارم.

اکبر حاجی زاده مقدم
رییس دانشگاه