پیام تبریک رییس دانشگاه تخصصی فناوری های نوین آمل به مناسبت حلول سال نو و عید باستانی نوروز 1403

15 فروردین 1403
عمومی

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، به مناسبت حلول سال نو و عید باستانی نوروز 1403، دکتر اکبر حاجی زاده مقدم رییس دانشگاه تخصصی فناوری های نوین آمل در پیام نوروزی خود ضمن تبریک فرا رسیدن سال جدید، از زحمات و تلاش های بی مانند همکاران، اعضای محترم هیئت علمی، مدیران و کارکنان گرامی و دانشجویان عزیز و خانواده های محترم در طی یک سال اخیر تقدیر و تشکر کرد.
      متن پیام رییس دانشگاه بدین شرح می باشد:
بسمه تعالی
بی گمان روزهای آغازین سال جدید و عید نوروز همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان و ضیافت الهی، سالی پر از برکت و نعمت را نوید می دهد.
رمضان، ماه عبادت ، ماه نیایش و ماه بندگی های خالصانه فرا رسید و خداوند متعال فرصت حضور در بهترین ماهش را بر ما ارزانی داشت تا با بهره گیری از تعالیم جانبخش الهی و تأسی از سیره پیامبر اکرم (ص) و ائمه اطهار(ع) بتوانیم غبار تن را در زلال چشمه های پر برکت این ماه صیقل دهیم و از لابه لای لحظه های ناب دعا و سجاده هایمان لذت مهمانی پروردگار را درک نمائیم.
نـوروز همراه با نسیم نـوازشگر بهار است و ما را به تأملی دوباره درخویشتن خویـش فرا می خواند. بهار، فرصتی برای نو شدن ظاهر و باطن و مجالی برای حرکت دوباره در جهت بهتر زیستن و بهتر ساختن و از باشکوه ترین جلوه های رحمانی در جهان هستی است که می توان با تماشای آن، راهی به سوی خدا یافت و جمال پروردگار را به تماشا نشست.سال 1402 با همه فراز و نشیب هایش تمام شد و روزگاری نو در پیش است. روزگاری که می تواند با امید، از خودگذشتگی، احساس مفید بودن و تلاش دوچندان، نوید روزهای خوبی را داد.
سال1403 با ایام ماه مبارک رمضان همراه است، از خداوند متعال مسألت داریم به برکات این ماه شریف مردمان ایران اسلامی را مورد لطف و عنایت خود قرار دهد.
اینجانب ضمن تعظیم و درود به روح پاک شهدای ایران اسلامی، فرارسیدن نوروز باستانی سال 1403 را به مردم ایران عزیر و جامعه دانشگاهی کشور تبریک عرض نموده و سالی سرشار از سلامت، آرامش و مهربانی را برای شما آرزومندم.
اکبر حاجی زاده مقدم
رییس دانشگاه