پیام تبریک رییس دانشگاه به مناسبت فرارسیدن هفته دولت و روز کارمند

پیام تبریک رییس دانشگاه به مناسبت فرارسیدن هفته دولت و روز کارمند

رییس دانشگاه در پیامی فرارسیدن هفته دولت و روز کارمند را به کارکنان پرتلاش دانشگاه تخصصی فناوری های نوین آمل تبریک گفت.

دکتر داوود دومیری گنجی در این پیام آورده است:

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیمِ

باعرض سلام و احترام خدمت همه همکاران دانشگاه،
روز کارمند فرصتی است تا تلاش های بی دریغ و خالصانه همه کارمندان که بازوان توانای دانشگاه به شمار می روند را پاس بداریم.
کارمندان متعهد و پرتلاش دانشگاه همواره تمام همت خود را برای اعتلای دانشگاه در راستای اهداف طرح تحول راهبردی به کار می بندند و حتی در شرایط سخت و پیچیده اپیدمی کروناویروس نیز سعی در انجام به موقع امور و وظایف خود دارند.
قطعا پیشرفت های دانشگاه و ارتقای جایگاه آن در سطح ملی و بین المللی بدون فداکاری ها، تلاش ها و همراهی این قشر شریف میسر نمی شد.
اینجانب ضمن عرض تسلیت فرارسیدن ایام سوگواری سرور و سالار آزادگان جهان حضرت اباعبدالله الحسین (ع) و یاران باوفایش به همه دانشگاهیان معزز، هفته دولت و روز کارمند را به‌ تمامی کارمندان گرانقدر دانشگاه تخصصی فناوری های نوین آمل تبریک عرض نموده و برای ایشان سلامتی و توفیق خدمت مضاعف آرزو دارم.

و من الله التوفیق

داوود دومیری گنجی