02 مهر 1402
پیام تبریک رییس دانشگاه به مناسبت آغاز سال تحصیلی جدید 1403 -1402

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، رییس دانشگاه تخصصی فناوری های نوین آمل فرارسیدن سال تحصیلی جدید 1403-1402 را به همه دانشجویان، اعضای هیئت علمی و کارکنان تبریک گفت.

در پیام دکتر اکبر حاجی زاده مقدم رییس دانشگاه تخصصی فناوری های نوین آمل آمده است:

هَلْ یَسْتَوِی الَّذِینَ یَعْلَمُونَ وَالَّذِینَ لَا یَعْلَمُونَ

به نام آنکه جان را فکرت آموخت         چراغ دل به نور جان بر افروخت

بار دیگر فصل مهر و دانش اندوزی از راه رسید و صحیفه نورانی دانش با انگشت تکاپو و تلاش دانشجویان و صاحبان کسب علم و کمال ورق خورد تا با حرکت دوباره و پرانرژی آنها در مسیر پیشرفت علمی؛ رشد و تعالی در جامعه اسلامی آغاز شود.

بی شک ورود به دانشگاه به عنوان نهاد رفیع آموزشی و فرهنگى آغاز بصیرتی جدید برای کسب علم و معرفت است و اقتدار و اعتلای جایگاه میهن عزیزمان مرهون تلاش اصحابى است که در راستای فتح قله‌های رفیع علم و فناوری این مرز و بوم گام برمیدارند.

تقارن هفته دفاع مقدس را با بهار دانش و تعلیم و تربیت گرامی داشته و آغاز سال تحصیلی جدید را به همه دانشجویان عزیز، خصوصاً نو دانشجویان و اعضای جدید خانواده بزرگ دانشگاه تخصصی فناوری های نوین آمل، اعضاء محترم هیات علمی و کارکنان دلسوز و پرتلاش تبریک عرض می نمایم.

پهنه بی کران علم اگر چه حد و مرزی ندارد و هر نقطه اش اوج شکوه و عظمت خلقت را نمایان می سازد، اما کسب معرفت و دانش در حوزه های مختلف آموزش عالی و گام نهادن در مسیر پیشرفت ایران اسلامی، عزت و حلاوت وصف ناپذیری دارد که در مقابل مسئولیت، تخصص، همت و اخلاق والاتری را طلب می نماید.

امید است به فضل الهی، در طول سال تحصیلی جدید در جهت خود سازی و علم اندوزی، تلاش مضاعف نموده و در مسیر خدمت به مردم عزیز با سلاح علم و اخلاق، توام با موفقیت در جهت پیشرفت کشور مثمر ثمر باشیم.

اکبر حاجی زاده مقدم
رییس دانشگاه