05 شهریور 1401

به گزارش روابط عمومی دانشگاه تخصصی فناوری های نوین آمل، هشتمین دوره ارزیابی و رتبه بندی آزمایشگاه های عضو شبکه آزمایشگاهی فناوری های راهبردی معاونت علمی و فن آوری ریاست جمهوری مطابق عملکرد سال 1400 توسط شبکه آزمایشگاهی معاونت علمی فناوری ریاست جمهوری اعلام گردید.

بر این اساس و از بین 430 مجموعه آزمایشگاهی از دانشگاه‌ها، پژوهشگاه‌ها و مراکز تحقیقاتی دولتی و شرکت‌های خصوصی سراسر کشور، 415 آزمایشگاه در این ارزیابی حضور داشتند. عملکرد مراکز عضو شبکه آزمایشگاهی بر اساس سه شاخص ، «مشتری مداری و اندازه گیری رضایت مشتریان»، «فعالیتها و همکاری شبکه‌ای» و «کارکرد ریالی و تعدادی آزمایشگاه» اعلام شد.

دانشگاه تخصصی فناوری های نوین آمل در هشتمین دوره ارزیابی عملکرد مراکز عضو شبکه آزمایشگاهی فناوریهای راهبردی بر اساس عملکرد مراکز در سال 1400، در  جایگاه 201 در میان مراکز دولتی قرار گرفت.

لازم به ذکر است جایگاه دانشگاه نسبت به ارزیابی سال 1399 رشد 86 پله ای داشته است.

فایل عنوان
فهرست نتایج هشتمین دوره ارزیابی عملکرد مراکز عضو شبکه آزمایشگاهی فناوریهای راهبردی
بر اساس عملکرد مراکز در سال 1400