نشست مسئولین موسسه آموزشی و تحقیقاتی صنایع دفاعی کشور با دانشگاه تخصصی فناوری های نوین آمل

پژوهشی و فناوری

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، در راستا ارتباط دانشگاه با صنایع مذکور، جلسه ای با حضور معاونت آموزشی و پژوهشی، مدیر پژوهشی، مدیر فناوری، نوآوری و مراکز رشد، رییس دانشکده گیاهان دارویی و مدیر روابط بین الملل دانشگاه با رییس کارگروه توسعه علوم پایه و رییس روابط بین الملل موسسه و نماینده موسسه در استان مازندران در سالن جلسات ساختمان مرکزی دانشگاه تخصصی فناوری های نوین آمل برگزار گردید.
موسسه آموزشی و تحقیقاتی صنایع دفاعی مسئولیت انجام، هدایت و راهبری، آموزش، تحقیق و توسعه صنعت دفاعی با هدف کسب شناخت، تسلط و توسعه دانش و فناوری دفاعی، را بر عهده دارد.
در ابتدا این جلسه، دکتر مجتبی رنجبر معاون آموزشی و پژوهشی دانشگاه، ضمن خیر مقدم و مغتنم شمردن حضور مسئولین مربوطه، به معرفی دانشگاه و توانمندی های اعضای هیأت علمی پرداخته و سهم بیش از 50 درصدی اعضای هیأت علمی از جوانان نخبه و سهم پروژه های متعدد انجام شده توسط اعضای هیأت علمی را اعلام کردند.
در ادامه آقای دکتر محمدی بر اهمیت رشته های علوم پایه، از جمله ریاضیات، زیست و شیمی تاکید کردند و لزوم پیوستن اعضای هیأت علمی بر حسب تخصص به هسته های تشکیل شده در سطح کشور و همچنین تشکیل هسته های جدید مبتنی بر فناوری های نوین را توسط اعضای هیأت علمی دانشگاه ضروری دانستند.
سپس آقای دکتر فهیم نیز به تشریح برنامه های حمایتی موسسه از برگزاری کارگاه ها، وبینارها و کنفرانس های بین المللی پرداختند.
در انتها جلسه دکتر مهری به ادامه همکاری های فی مابین طی تفاهم نامه ای اشاره کردند و ضرورت بررسی و استخراج مدل های هسته های علمی بین المللی را جهت پیاده سازی الگوی ملی این هسته ها بر حسب تخصص های مختلف اعضای هیأت علمی پراهمیت ذکر کردند.