نام عضو هیئت علمی دانشگاه تخصصی فناوری های نوین آمل در جمع پژهشگران پر استناد یک درصد برتر جهان

15 آذر 1400

پیام تبریک سرپرست دانشگاه تخصصی فناوری های نوین آمل به دکتر بهرام قربانی در پی کسب دانشمندان 1٪پر استناد برتر نظام رتبه بندی جهانی

به گزارش روابط عمومی دانشگاه و بر اساس گزارش منتشر شده از پایگاه استنادی جهان اسلام با پردازش پیشرفته مرکز علم سنجی بر روی داده های مستخرج از دو پایگاه ESI و WOS و شاخص های علم سنجی مورد نظر، دکتر بهرام قربانی عضو هیات علمی دانشگاه تخصصی فناوری های نوین آمل در فهرست دانشمندان پر استناد یک درصد برتر جهان قرار گرفته اند.

متن پیام تبریک سرپرست دانشگاه تخصصی فناوری های نوین آمل به مناسبت کسب عنوان دانشمند یک درصد پراستناد برتر دنیا توسط عضو هیات علمی این دانشگاه، دکتر بهرام قربانی به شرح ذیل می باشد:

استاد ارجمند جناب آقای دکتر بهرام قربانی

خبر موفقیت حضرتعالی به عنوان یکی از اعضای پرافتخار هیات علمی دانشگاه تخصصی فناوری های نوین آمل در زمره یک درصـد برتر دانشـمندان و نخبگان علمی جهان مایه مباهات و مسرت اینجانب و خانواده بزرگ دانشگاه تخصصی فناوری های نوین آمل شد.

این موفقیت ارزشمند نشان از کیفیت بالا، توانمندی و عزم متعالی شما استاد ارجمند در امر خطیر پژوهش و تلاش برای گسترش علم و تحقیقات در فضای دانشگاهی دارد. بی شک موفقیت مسرت بخش حضرتعالی موجب دلگرمی و افزایش انگیزه برای سایر اعضای خانواده دانشگاه تخصصی فناوری های نوین آمل برای ارتقای نام این دانشگاه خواهد بود.

اینجانب از طرف خود، در کنار خانواده دانشگاه تخصصی فناوری های نوین آمل کسب این افتخار را به حضرتعالی تبریک گفته و از درگاه خداوند متعال آرزوی استمرار در موفقیت های علمی و پژوهشی برایتان خواستارم. امید آنکه همواره پیام آور موفقیت و سربلندی برای ایران عزیزمان باشید.

با آرزوی توفیق الهی ...
       دکتراکبر حاجی زاده مقدم