رییس دانشگاه تخصصی فناوری های نوین آمل در پیامی، فرا رسیدن بهار قرآن را تبریک گفت.

عمومی

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، دکتر اکبر حاجی زاده مقدم در پیامی فرا رسیدن ماه نورانی و مبارک رمضان را تبریک گفت. متن پیام به شرح زیر است:
"شَهْرُ رَمَضانَ الَّذی أُنْزِلَ فیهِ الْقُرْآنُ هُدیً لِلنَّاسِ وَ بَیِّناتٍ مِنَ الْهُدی‏ وَ الْفُرْقانِ"
بی گمان روزهای آغازین سال جدید و عید نوروز همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان و ضیافت الهی، سالی پر از برکت و نعمت را نوید می دهد.
ماه رمضان ماه تقویت اراده و آزادی از زنجیرهای درونی است و این آرمان مقدس در پرتو "روزه" دست یافتنی است. ماه رمضان فرصتی برای دعا و نیایش و شب زنده داری است که عشق ملکوتی و انس با محبوب جاودانه را پدید می آورد و شهد مناجات و نیایش را در کام انسان می ریز
رمضان، ماه عبادت ، ماه نیایش و ماه بندگی های خالصانه فرا رسید و خداوند متعال فرصت حضور در بهترین ماهش را بر ما ارزانی داشت تا با بهره گیری از تعالیم جانبخش الهی و تأسی از سیره پیامبر اکرم (ص) و ائمه اطهار(ع) بتوانیم غبار تن را در زلال چشمه های پر برکت این ماه صیقل دهیم و از لابه لای لحظه های ناب دعا و سجاده هایمان لذت مهمانی پروردگار را درک نمائیم.
باشد که در پرتو الطاف خداوند جهانیان، در لحظات مغفرت و مرحمت این ماه عزیز، کاری کنیم که خود و خدای خود را بهتر شناخته و بیش از پیش در راه ارائه خدمات صادقانه و بی منت به مخلوقات خداوند در جهت ارتقای سلامتی آنان قدم برداریم.
اینجانب به نوبه خود فرارسیدن ماه مبارک رمضان، ماه عبادت های عاشقانه، نیایش های عارفانه و بندگی خالصانه را به تمامی مسلمانان تبریک گفته، قبولی طاعات و عبادات شما بزرگواران را از درگاه الله متعال مسالت می نمایم.