دانشگاه تخصصی فناوری های نوین آمل به درگاه واحد خدمات هوشمند دولت الکترونیک متصل شد

معاونت آموزشی و پژوهشی دانشگاه تخصصی فناوری های نوین آمل از پیوستن این دانشگاه به جمع دانشگاه‌های متصل به "پنجره ملی خدمات دولت هوشمند" و "پنجره واحد خدمات دانشگاهی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری" خبر داد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، دکتر مجتبی رنجبر معاون آموزشی و پژوهشی دانشگاه در این خصوص اظهار داشت: بر اساس ابلاغیه مصوبات وزارت علوم در راستای ارایه خدمات از طریق "پنجره ملی خدمات دولت هوشمند"، اکنون با اتصال دانشگاه تخصصی فناوری های نوین آمل به پنجره ملی خدمات دولت هوشمند و پنجره واحد خدمات دانشگاهی، این امکان برای کاربران فراهم شده است.

وی در خصوص اقدامات و برنامه‌های دانشگاه تخصصی فناوری های نوین آمل در این زمینه افزود: این دانشگاه نیز همانند سایر دانشگاه‌ها از زمان انتشار دستورالعمل اجرایی استفاده از این سامانه، اقدام به بررسی نحوه پیاده‌سازی و استقرار سیستم کرده است و در قدم اول سیستم‌ها بررسی و برای اتصال به این پنجره، اولویت‌بندی شدند.

وی با اشاره به اینکه تعیین اولویت بر اساس میزان مراجعه به آن سیستم و نوع مخاطب بوده است، اظهار داشت: بر این اساس سامانه آموزشی "هم آوا" به عنوان سیستم اصلی دانشگاه که هم دانشجویان و هم اساتید کاربر آن هستند به عنوان اولین سیستم انتخاب و از طریق "سامانه احراز هویت متمرکز" قابل دسترسی است که به‌تدریج دسترسی به سایر سامانه‌های دانشگاه نیز از این طریق، میسر خواهد شد.

لازم به ذکر میباشد که دانشگاه تخصصی فناوری های نوین آمل اولین دانشگاهی می باشد که توانست لوگوی رنگی خود را در سامانه ثبت نماید.

گفتنی است: لیست دانشگاه های متصل به درگاه خدمات هوشمند با مراجعه به سایت پنجره واحد خدمات هوشمند دانشگاهی قابل مشاهده است.