حضور رییس و اعضا هیات علمی دانشگاه تخصصی فناوری های نوین آمل در همایش بصیرت و اخلاص

13 دی 1402

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، به مناسبت گرامی‌داشت هفته مقاومت و چهارمین سالگرد شهادت سردار حاج قاسم سلیمانی، همایش بصیرت و اخلاص با حضور دکتر سعید جلیلی نماینده رهبر انقلاب در شورای عالی امنیت ملی، دکتر حشمت الله علی نژاد رییس دانشگاه مازندران، دکتر اکبر حاجی زاده مقدم رییس دانشگاه تخصصی فناوری های نوین آمل، اعضا هیات علمی و یاوران علمی دانشگاه های استان مازندران و سایر مسئولین در سالن اجتماعات شهید آوینی دانشگاه مازندران برگزار شد.

دکتر سعید جلیلی نماینده رهبر انقلاب در شورای عالی امنیت ملی در همایش بصیرت و اخلاص گفت: علت اهمیت و عظمت سردار سلیمانی این است که مکتبی را پیش رو گرفت که محاسبات جدید و متفاوتی رقم زده که با آن، محاسبات رقبا را بر هم زد. این مکتب است که اندیشه و تمدن مقاومت را امتداد می‌دهد، اندیشه‌ای که ریشه و مبنا دارد.

دکتر جلیلی اذعان داشت: امروز ملت ما در این نقطه تاریخی، یک حرکت بزرگ را با افتخار شروع کرد و توانست بسیاری از موانع را با قدرت پشت سر بگذارد.

نماینده رهبری در شورای عالی امنیت ملی یادآور شد: کسانی که سردمدار آزادی در جهان هستند و خود را مهد آن می‌نامند خودشان سرکوب‌کننده و محدودکننده آزادی مردم و جوامع مختلف در جهان هستند.

در ادامه دکتر حشمت‌اله علی‌نژاد رییس دانشگاه مازندران در این همایش با تاکید بر این‌که شهید سلیمانی یک مکتب است، گفت: این مکتب عبارت است از صدق و اخلاص که این دو در واقع می‌تواند عنوان، نماد و نمایه مکتب سلیمانی باشد.

دکتر علی‌نژاد اذعان داشت: شهید سلیمانی با همه وجود به اسلام، انقلاب و نظام وفادار ماند و به عهدی که با خدا و امام امت بسته بود پایبند بود. ایشان به وظیفه‌ای که در قبال ملت ایران و امت اسلامی داشت با کمال دقت و تلاش وفادار بود.

رییس دانشگاه مازندران با اشاره به این‌که این شخصیت بزرگوار به معنای واقعی کلمه، صادقانه در تمام دوران زندگی عمل می‌کرد، یادآور شد: تشییع ده‌ها میلیونی پیکر پاک این شهید، نشان از جایگاه او در دل مردم و ملت دارد. امروز بسیاری از جوانان در دنیای اسلام به‌خصوص در منطقه، تشنه حضور قهرمانانی چون شهید سلیمانی هستند.

رییس دانشگاه معین استان با اشاره به فرا رسیدن سال‌روز گرامی‌داشت حماسه 9 دی گفت: حماسه 9 دی، رونمایی از بصیرت مردم مومن، آگاه، دشمن‌شناس و دشمن‌ستیز و روز تجدید میثاق امت با امام، نظام و انقلاب اسلامی بود.

در پایان این نشست که به همت نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه، معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه، سازمان بسیج اساتید استان و دفتر هم‌اندیشی اساتید و نخبگان دانشگاه و با حضور مسوولان نهاد نمایندگی، روسای و اعضای کانون‌های بسیج اساتید دانشگاه‌های استان و جمع کثیری از دانشگاهیان دانشگاه مازندران برگزار شد، حاضران به طرح سوالاتی با محور موضوعات مطرح‌شده پرداختند و پاسخ خود را از سخنران جلسه دریافت کردند. ادای احترام به شهدای گمنام دانشگاه و حضور در نماز جماعت ظهر و عصر، از دیگر برنامه‌های دکتر جلیلی در دانشگاه مازندران بود.