06 آذر 1400
جلسه ی شورای فرهنگی دانشگاه

به گزارش روابط عمومی دانشگاه: پانزدهمین جلسه شورای فرهنگی دانشگاه تخصصی فناوریهای نوین آمل از ساعت 10:30 روز دوشنبه مورخ 1400/09/01 با محوریت موضوع نماز در اتاق جلسات دانشگاه برگزار شد .

جلسه با تلاوت آیاتی چند از کلام ا... مجید آغاز و در ابتدا جناب آقای دکتر اکبر حاجی زاده مقدم سرپرست محترم دانشگاه ضمن تبریک فرا رسیدن هفته بسیج، بر طرح مباحث اساسی و کلان فرهنگی در جلسات شورای فرهنگی تاکید کردن و خواستار استفاده حداکثری از ظرفیت بالای این شورا شدند.

در ادامه آقای دکتر هادی رضازاده مدیر فرهنگی و اجتماعی دانشگاه ضمن اشاره به فعالیتهای فرهنگی ارزشمند و تاثیر گذار از جمله برگزاری معارفه دانشجویان ورودی جدید، برگزاری مسابقه بهترین تولید محتوایی اربعینی، مراسم بزرگداشت علامه حسن زاده آملی و دهها برنامه دیگر که در طول دو ماه گذشته برگزار شد، از دست اندرکاران و مجریان این برنامه ها تقدیر و تشکر کردند.

همچنین اعضای محترم شورای فرهنگی با بیان نظرات و دیدگاههای خود، پیشنهاداتی در خصوص اجرای برنامه های فرهنگی ارائه کردند.

روابط عمومی دانشگاه تخصصی فناوری های نوین آمل