جلسه کارگروه آموزش، پژوهش، فناور و نوآوری (آپفن) قرارگاه تولیـد، دانش بنیـان و اشـتغال آفرین شهرسـتان آمـل

06 آذر 1401

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، پیرو دعوتنامه شماره 14/20/16919 مورخ 1401/08/30 دومین جلسه کارگروه آموزش، پژوهش، فناور و نوآوری(آپفن) قرارگاه تولیـد، دانش بنیـان و اشـتغال آفرین شهرسـتان آمـل به ریاست جناب آقای دکتر عباسعلی رستمی ریاست محترم دانشگاه شمال در محل سالن جلسات سردار شهید حاج قاسم سلیمانی دانشگاه تخصصی فناوری های نوین آمل برگزار شد.

جلسه با تلاوت آیاتی چند از کلام ا... مجید و  پخش کلیپ معرفی دانشگاه تخصصی فناوری های نوین آمل آغاز شد. سپس جناب آقای دکتر اکبر حاجی زاده مقدم ضمن عرض خیر مقدم خدمت جناب آقای پروفسور عباسعلی رستمی ریاست محترم دانشگاه شمال و کلیه اعضاء، هفته پژوهش را پیشاپیش خدمت همه حاضرین تبریک عرض کردند و اظهار امیدواری کردند انشالله با تشکیل این کارگروه و پیگیری و حمایت از  فعالیت های فناورانه دانشگاهها و موسسات علمی و پژوهشی حاضر در این کارگروه، ارائه محصول فناورانه دور از انتظار نخواهد بود. سپس آقای دکتر فرید صمصامی خداداد معاونت آموزشی و پژوهشی دانشگاه تخصصی فناوری های نوین آمل ضمن تشکر از اعضای حاضر در جلسه دستور کار جلسه را قرائت کردند.

در ادامه  اسفندیان رئیس گروه کارآفرینی و ارتباط با صنعت دانشگاه تخصصی فناوری های نوین آمل به معرفی دبیرخانه وقف علم و فناوری شهرستن آمل و تشریح این سامانه پرداختند که مورد تایید و علاقه مندی حاضرین قرار گرفت. جناب آقای پروفسور رستمی رئیس محترم دانشگاه شمال ضمن ابراز خرسندی از تشکیل این سامانه در جهت فرهنگ سازی وقف علمی، پیشنهاداتی برای استقبال خیرین از این سامانه ارائه دادند. همچنین جناب آقای دکتر طلوعی معاونت پژوهشی دانشگاه شمال و جناب آقای دکتر رستمی مسئول بخش گیاه­پزشکی موسسه تحقیقات برنج پیشنهاداتی در این رابطه ارائه دادند.

سپس دکتر اسفندیان به معرفی طرح کوآپ و مزایا و ویژگی های آن پرداختند. در انتهای جلسه، اعضای محترم حاضر در جلسه به بحث و تبادل نظر در مورد چگونگی تجمیع اطلاعات آموزشی و پژوهشی شهرستان آمل پرداختند.