برگزاری نخستین دفاع مجازی از پایان نامه ارشد در دانشگاه تخصصی فناوری های نوین آمل

11 خرداد 1399

نخستین جلسه دفاع از پایان نامه کارشناسی ارشد دانشگاه تخصصی فناوری های نوین آمل به صورت مجازی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه نخستین جلسه دفاع مجازی پایان نامه کارشناسی ارشد دانشگاه تخصصی فناوری های نوین آمل با حضور تعدادی از اساتید و دانشجویان برگزار شد.

این گزارش می افزاید: در این جلسه فرشته جعفری کیاسری، دانشجوی گروه بهداشت و کنترل کیفی مواد غذایی دانشکده دامپزشکی موفق شد از پایان نامه خود تحت عنوان " برسی تاثیرضد میکروبی و ضد اکسایشی نانو امولسیون اسانس ترخون  " با موفقیت دفاع کند.

این گزارش حاکیست: این پایان نامه تحت راهنمایی دکترمریم عزیز خانی و دکترفهیمه توریان و مشاوره دکتر راضیه پرتوی و دکتر محمد حسن شاهوی و داور مربوطه دکتر حمید رضا کاظمینی به اتمام رسیده است.همچنین دکتر راحم خوشبخت عضو هیات علمی دانشکده دامپزشکی، نماینده تحصیلات تکمیلی دانشکده، نظارت بر این جلسه دفاع را بر عهده داشتند.

لازم به ذکر است، در پی شیوع منحوس کرونا و لزوم عدم حضور دانشگاهیان در دانشگاه، طبق مصوبه شورای آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه، امکان برگزاری دفاعیات و تمام فعالیت‌های پژوهشی از جمله دفاع از سمینار، پروپزال، و گزارش‌های سه ماهه دانشجویان به صورت مجازی فراهم می باشد. در این راستا هیچ کدام از رویه‌ها، روال‌ها، قانون و مقررات قبلی تغییر نکرده، بلکه تنها شیوه برگزاری از حالت حضوری به حالت مجازی تبدیل شده است.

روابط عمومی دانشگاه تخصصی فناوری های نوین آمل