16 مرداد 1403
دانشجویی و فرهنگی
برگزاری اولین جلسه شورای ورزش دانشگاه تخصصی فناوری های نوین آمل

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، اولین جلسه شورای ورزش دانشگاه تخصصی فناوری های نوین آمل با طرح مباحثی مانند امور زیر بنایی، راه های توسعه و تقویت ورزش همگانی و قهرمانی؛ آموزش و توانمندسازی دانشجویان و کارکنان با حضور رییس دانشگاه و سایر اعضا در سالن جلسات سازمان مرکزی دانشگاه برگزار گردید.
آقای سید رضا حسنی رییس اداره تربیت بدنی دانشگاه تخصصی فناوری های نوین آمل در اولین جلسه شورای ورزش دانشگاه اظهار داشت: در جلسه شورای ورزش که سالیانه 2 تا 3 نوبت تشکیل می شود؛ امور کلان ورزش دانشگاه از جمله امور زیر بنایی، راههای توسعه و تقویت ورزش همگانی و قهرمانی؛ آموزش و توانمندسازی دانشجویان و کارکنان مورد بررسی قرار می گیرد.
وی در این جلسه گزارش عملکرد سال 1402 تربیت بدنی دانشگاه در محور های امور زیربنایی، ورزش همگانی، ورزش قهرمانی؛ آموزش و توانمند سازی و امور مالی ارائه داد.
مدیر تربیت بدنی با اشاره به مصوبات مهم این جلسه ابراز امیدواری کرد: در آینده شاهد پیشرفت و توسعه ورزش به ویژه در توسعه زیرساخت ها و ورزش قهرمانی دانشجویان باشیم.
آقای حسنی در ادامه بیان داشت: از جمله تصمیمات این جلسه، بررسی راهکارها و شیوه های جذب و ماندگاری دانش آموزان و دانشجویان قهرمان و تلاش جهت کسب مجوز مرکز آزمون عملی ویژه جذب دانشجویان تربیت بدنی در دانشگاه بود که در این خصوص آئین نامه ای نیز تدوین گردیده است.
همچنین مقرر شد طرح اولیه سالن ورزشی چند منظوره جهت افزایش سرانه اماکن و زیرساخت های ورزشی دانشگاه توسط این مدیریت و مدیریت دفتر فنی تدوین و ارائه گردد.
رییس دانشگاه تخصصی فناوری های نوین آمل هم ضمن تقدیر از تلاش های صورت گرفته در حوزه تربیت بدنی دانشگاه، گفت: از توسعه برنامه های ورزشی دانشگاه حمایت کامل خود را اعلام میدارم.
دکتر حاجی زاده ایجاد نشاط و شادابی و توسعه امر ورزش در دانشگاه را جزء اولویت های مهم دانشگاه برشمرد و بر مسئله مهارت آموزی و توانمند سازی دانشجویان در رشته تربیت بدنی قبل از اتمام دوره تحصیل تاکید کرد.
در ادامه اعضای شورا نقطه نظرات خود را در خصوص برنامه های اعلامی بیان و بر توسعه امر ورزش تاکید نمودند.