26 مرداد 1403
عمومی
اولین جلسه هماهنگی ستاد استقبال از دانشجویان جدیدالورود

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، نخستین جلسه ستاد ثبت نام و پذیرش دانشجویان نوورود سال تحصیلی 1403 دانشگاه تخصصی فناوری های نوین آمل با حضور مدیریت امور فرهنگی و اجتماعی، مدیران آموزش و تحصیلات تکمیلی، مالی، اداری، دانشجویی، حراست و روابط عمومی دانشگاه و کارشناسان حوزه های مربوطه در سالن جلسات سازمان مرکزی دانشگاه برگزار شد.
دکتر هادی رضازاده مدیر امور فرهنگی و اجتماعی دانشگاه ضمن عرض خیر مقدم به حاضرین در جلسه و تسلیت ایام سوگواری ماه صفر، فرآیند ثبت نام و استقبال از دانشجویان نوورود و وظایف هر کدام از واحدها را برشمرد و تأکید کرد: می بایست تمام تلاش برای خدمات رسانی حداکثری به دانشجویان با رعایت تکریم مراجعه کنندگان برنامه ریزی شود.
 در این جلسه دکتر رضازاده ضمن تشکر و قدردانی از زحمات و تلاش واحدهای مختلف دانشگاه در روند پذیرش دانشجویان جدید الورود گفت: در سال های اخیر روند مثبت و رو به رشد در برگزاری مراسم استقبال از دانشجویان جدیدالورود ایجاد شده است که این روند جز با همت شبانه روزی واحد های مختلف در دانشگاه محقق نمی شود. وی متذکر شد که علی رغم بهبود شرایط ثبت نام دانشجویان جدیدالورود، کاستی هایی در این زمینه وجود دارد که بایستی با همدلی و تعامل بیشتر بر این کاستی ها فائق آمد.
در ادامه جلسه نیز اعضای دیگر ستاد در خصوص ثبت نام غیر حضوری و ثبت نام حضوری دانشجویان، ابعاد مختلف پذیرش و استقبال از دانشجویان و چگونگی فراهم نمودن امکانات رفاهی برای دانشجویان و خانواده های آنان به بحث و تبادل نظر پرداختند.