آگهی مناقصه تهیه ، طبخ و توزیع غذا برای دانشگاه تخصصی فناوری های نوین آمل

آگهی مناقصه تهیه ، طبخ و توزیع غذا برای دانشگاه تخصصی فناوری های نوین آمل

دانشگاه تخصصی فناوری های نوین آمل در نظر دارد امور تهیه ، طبخ و توزیع غذا دانشگاه را با شرایط زیر به پیمانکار واجد شرایط واگذار نماید .
نوع مناقصه : یک مرحله ای
مناقصه گذار : دانشگاه تخصصی فناوری های نوین آمل
شماره آگهی : نوبت اول
آگهی  در روزنامه: روزنامه «وارش»  مورخ 1400/06/13
موضوع مناقصه :  مناقصه تهیه ، طبخ و توزیع غذا برای دانشگاه تخصصی فناوری های نوین آمل
مدت قرارداد : 10 ماه از تاریخ 1400/6/15 لغایت 1401/4/15 با سرو صبحانه ، ناهار و شام و ( افطار و سحر برای ماه رمضان )
الف ) بهاء پیشنهادی : برای هر پرس صبحانه ، ناهار و شام و ( افطار و سحر برای ماه رمضان ) پیشنهاد به تفکیک و در پاکت لاک و مهر شده تسلیم شود .
ب ) پیشنهاد قیمت برای تهیه و تامین موارد زیر ارائه شود :
1- تهیه کلیه اقلام مصرفی غذایی  2- طبخ در محل آشپزخانه پیمانکار  3 – توزیع مواد غذایی در دو سلف سرویس 4- تهیه و و تامین ظروف آشپزخانه شامل قاشق ، چنگال ، سینی و غیره  5 – تهیه و تامین ظروف یکبار مصرف از قبیل لیوان ، سفره و دستمال کاغذی
محل و مهلت دریافت اسناد : نماینده شرکت با ارائه معرفی نامه معتبر می توانند در ساعت اداری به امور دانشجویی دانشگاه  (آدرس : آمل ، بلوار طالقانی ، اباذر 35 ، ساختمان مرکزی دانشگاه شماره تلفن :44153452 و داخلی146 ) جهت دریافت اطلاعات مراجعه نمایند .
آخرین مهلت دریافت اسناد 06/24/ 1400بوده و آخرین مهلت تحویل پیشنهادات 1400/06/27 ( مدارک پاکت الف شامل ضمانت نامه بانکی به مبلغ 750.000.000 ریال ، پاکت ب شامل اسناد و مدارک و گواهی صلاحیت شرکت و پاکت ج شامل قیمت پیشنهادی) هر کدام در پاکت جداگانه به صورت مهر و موم شده به اداره حراست دانشگاه به آدرس فوق الذکر تحویل گردد . ضمنا یادآور میشود باز کردن پاکت ب منوط به تکمیل بودن پاکت الف و باز کردن پاکت ج منوط به تکمیل بودن پاکت ب می باشد و در غیر اینصورت به درخواستهای ارائه شده ترتیب اثر داده نخواهد شد و متقاضی هیچ حقی نخواهد داشت .

مدارک لازم :
1-فتوکپی اساسنامه شرکت  2- فتوکپی آگهی تاسیس شرکت  3- فتوکپی آگهی روزنامه و یا تغییرات  4 – فتوکپی جواز تاسیس شرکت  5 – فتوکپی پروانه بهره برداری شرکت  6 – کد پستی شرکت  7 – کد اقتصادی شرکت

جهت رویت قرارداد و پیوستهای آن اینجا را کلیک نمایید.

روابط عمومی دانشگاه تخصصی فناوری های نوین آمل