16 آذر 1402
پیام تبریک رییس دانشگاه تخصصی فناوری های نوین آمل به مناسبت روز دانشجو

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، به مناسبت فرا رسیدن 16 آذر ماه، از سوی دکتر اکبر حاجی زاده مقدم، رییس دانشگاه تخصصی فناوری های نوین آمل، پیام تبریکی به شرح ذیل صادر شد:

با فرارسیدن روز دانشجو فرصتی دوباره برای بررسی هویت تاریخی و رسالت ملی و دینی دانشجو، فرا روی ما قرار می‌گیرد. شانزدهم آذر وامدار حماسه سازی سه سردار دانشجویی است که ساحت سنگر دانشگاه را از استکبار مصون داشتند. 16 آذر، نماد روحیه خروشان جنبش دانشجویی و مظهر ایثار، از خودگذشتگی، پایداری، استقلال و آزادی است.

در این روز، دانشجویان به اعمال مزدورانه شاه اعتراض و او را دست نشانده دولت آمریکا معرفی کردند. آنان ثابت کردند که دانشجو، تنها جوینده دانش نیست؛ بلکه جوینده همه خوبی‏هاست و در همه ‏جا حضور چشم‏گیری دارد و با روشنگری و آگاهی‏‌های خود، هرگز اجازه نخواهد داد دشمنان در امور داخلی و خارجی کشور دخالت کنند. 16 آذر ثابت کرد که ایران تنها از آنِ ملت ایران است و آنان خود حق اداره کشورشان را دارند. 16 آذر ثابت کرد که قلم‏‌ها، شعارها و قدم‏‌های استوار دانشجو، همواره همراه ملت و یاری گر دولت در همه زمینه‏‌ها است.

اینجانب ضمن گرامی‌داشت یاد و خاطره شهدای گرانقدر انقلاب اسلامی به ویژه شهدای دانشجو، این روز بزرگ را به تمام دانشجویان و علم‌آموزان متعهد و پرتلاش کشور به‌ویژه دانشجویان عزیز دانشگاه‌ تخصصی فناوری های نوین آمل تبریک گفته و از درگاه خداوند متعال برای همه‌ این عزیزان، توفیقات روز افزون الهی را خواستارم.

اکبر حاجی زاده مقدم
رییس دانشگاه