پیام تبریک ریاست دانشگاه به مناسبت روز ارتباطات و روابط عمومی

ریاست دانشگاه تخصصی فناوری های نوین آمل در پیامی 27 اردیبهشت ماه، روز ارتباطات و روابط عمومی را تبریک گفت و از فعالان این عرصه قدردانی کرد.

پیام صادره دکتر حاجی زاده مقدم رییس دانشگاه به شرح زیر می باشد:

نامگذاری روزی به نام ارتباطات و روابط‌عمومی گویای اهمیت و نقش‌آفرینی آن در دنیای معاصر است. مقام معظم رهبری (مدظله العالی) می فرمایند: روابط عمومی بهترین نمایانگر اوضاع داخلی یک نهاد از یک سو و از سوی دیگر منعکس کننده چگونگی مسائلی است که در آن نهاد می گذرد.

نقش مؤثر و سازنده ارتباطات در رشد و تحول همه‌ جانبه‌ ی جوامع به وسیله اطلاع‌ رسانی شفاف و آگاهانه با تکیه‌ بر عنصر اخلاق و واقعیت از نیازهای جامعه‌ ی امروز ماست. روابط عمومی‌ ها نیز به عنوان یکی از کانون‌ های برقراری ارتباط دوجانبه به عنوان بازوان حرفه‌ای دانشگاه در حوزه‌های درون دانشگاهی و برون دانشگاهی نقشی مهم و ارزنده در اطلاع‌رسانی و آگاهی بخشی به مخاطبان بر عهده خواهند داشت.

روز ملی ارتباطات و روابط عمومی فرصت مغتنمی است برای سپاسگزاری از همه دست‌اندرکاران کوشا و متعهد این عرصه که با مشارکت، همدلی و همفکری جایگاه این حرفه را نسبت به گذشته بهبود بخشیده اند.

اینجانب 27 اردیبهشت ماه؛ روز جهانی ارتباطات و هفته بزرگداشت روابط عمومی را به همه سفیران سخت‌ کوش و پرتلاش دنیای ارتباطات و اطلاع‌رسانی به ویژه کارکنان گرامی روابط عمومی دانشگاه تخصصی فناوری های نوین آمل تبریک عرض می‌ نمایم.

• اکبر حاجی زاده مقدم
  • ریاست دانشگاه تخصصی فناوری های نوین آمل