پیام تبریک دکتر دومیری گنجی در خصوص ارتقاء دو تن از اعضای هیات علمی دانشکده دامپزشکی

به گزارش روابط عمومی دانشگاه متن پیام بدین شرح می باشد:

بسمه تعالی

همکار محترم سرکار خانم دکتر محدثه ابوالحسینی طبری و سرکار خانم دکتر مریم عزیز خانی ارتقای شما از مرتبه استادیاری به دانشیاری را با خرسندی تبریک می گویم. از آنجا که اعتلا و سربلندی دانشگاه با ظرفیت های فعلیت یافته، همکاران ارجمند ما در هیات علمی در آمیخته است، ارتقاء هر کدام از شما عزیزان در واقع ارتقاء دانشگاه است.

اکنون مدیریت دانشگاه بر اهتمام دو چندان سرکار عالی در پیمودن نردبان دانش، آموزش و پژوهش امیدوار تر و حقیقتا احساس غرور می نماید. بی تردید،جناب عالی نیز در اعتلا و عزت دانشگاه را از آن خود دانسته و از هیچ تلاشی در زمینه های یاد شده دریغ نخواهید ورزید. تندرستی ، شادابی و سربلندی شما را از درگاه خداوند قادر متعال مسئلت می نمایم.

داوود دومیری گنجی

رئیس دانشگاه