نشست هم اندیشی حوزه معاونت آموزشی و پژوهشی دانشگاه با نمایندگان دانشجویان دانشکده های دامپزشکی و زیست فناوری

10 دی 1402

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، دومین نشست هم اندیشی حوزه معاونت آموزشی و پژوهشی دانشگاه به عنوان نشست مشورتی با دانشجویان، این بار با نمایندگان دانشجویان دامپزشکی و زیست فناوری با حضور دکتر مجتبی رنجبر معاونت آموزشی و پژوهشی، دکتر هاجر رجایی لیتکوهی مدیر امور آموزشی و تحصیلات تکمیلی در سالن جلسات پردیس دانشگاه برگزار شد.

نشست هم اندیشی با تلاوت آیاتی چند از قرآن مجید شروع گردید. سپس نمایندگان دانشجویان رشته ها و ورودی های مختلف دو دانشکده خود را معرفی کردند و در ادامه جلسه دکتر رجایی مدیر امورآموزشی و تحصیلات تکمیلی ضمن ابراز خرسندی از تشکیل جلسات هم اندیشی، از مشارکت صد درصدی تمامی نمایندگان رشته ها و ورودی های مختلف تشکر و قدردانی کردند.

در ادامه جناب آقای دکتر مجتبی رنجبر، معاونت آموزشی و پژوهشی دانشگاه ضمن تبریک به دانشجویان ورودی جدید، تأکید بر احترام به قوانین دانشگاه و رعایت آن، تعامل و هم اندیشی میان دانشجویان و مدیران دانشگاه را راهگشا و مفید ارزیابی کردند و هدف از این جلسه برگزاری یک نشست صمیمانه بین دانشجویان و حوزه معاونت آموزشی و پژوهشی برای شنیدن نقطه نظرات دانشجویان اذعان کردند.

در ادامه نمایندگان دانشجویان رشته های و ورودی های مختلف و همچنین نماینده آموزشی شورای صنفی دانشجویان به طرح مسائل و مشکلات موجود در مباحث مختلف آموزشی و پژوهشی اعم از عدم وجود کلاس برای کلاس های جبرانی، تجهیزات الکترونیکی کلاس ها، وسایل و تجهیزات آزمایشگاه ها و ... پرداختند.

معاونت آموزشی و پژوهشی دانشگاه با اشاره به مشکلات  ارائه شده توسط دانشجویان در بخش های مختلفی آموزشی و پژوهشی، از ارائه پیشنهادات راهگشای دانشجویان استقبال کرده و همچنین با بیان اقدامات انجام شده در این حوزه ها، رسیدن به وضعیت مطلوب را نیازمند زمان و تعامل مناسب میان دانشجویان و مدیریت دانشگاه دانست.