26 تیر 1402
نشست مدیران مالی دانشگاه های منطقه 2 در دانشگاه تخصصی فناوری های نوین آمل

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، نشست مدیران مالی دانشگاه‌های منطقه دو کشور با حضور رییس دانشگاه تخصصی فناوری های نوین آمل و دبیر شورای مدیران مالی و مدیران مالی دانشگاه‌ها در سالن جلسات ساختمان دانشکده دامپزشکی دانشگاه تخصصی فناوری های نوین آمل برگزار گردید.

در ابتدا مراسم، پس از تلاوت آیاتی از قرآن کریم و ذکر صلوات خاصه امام رضا (ع)، جناب آقای محمد ثقفی مدیر مالی دانشگاه تخصصی فناوری های نوین آمل، حضور مدیران محترم دانشگاه های منطقه 2 کشور را خیر مقدم عرض نمودند.

در ادامه، دکتر اکبر حاجی زاده مقدم رییس دانشگاه تخصصی فناوری های نوین آمل، ضمن عرض خیر مقدم به مهمانان به نقش و جایگاه مدیران مالی در تحقق اهداف و وظایف اصلی دانشگاه در حوزه های آموزشی، پژوهشی و فرهنگی دانشگاه پرداخت و بیان نمودند: یکی از استوانه های اصلی دانشگاه ها حوزه مالی می باشد و فضای آرام و امن مجموعه های آموزشی، پژوهشی و دانشجویی مدیون تلاش شبانه روزی همکاران محترم حوزه مالی می باشد. در ادامه، ایشان به صورت اجمالی به معرفی دانشگاه تخصصی فناوری های نوین آمل پرداختند و برای کلیه مهمانان عزیز حاضر در این نشست ساعات خوشی را در این دانشگاه آرزو نمودند.

سپس آقای مسعودی دبیر شورای مالی منطقه دو کشور، ضمن ارائه توضیحاتی در خصوص نشست‌های منطقه‌ای، به نقش ویژه مدیران مالی در توجه و ارتقاء دانشگاه‌ها کشور اشاره کرد و اظهار داشت: هم‌افزایی و استفاده از خرد جمعی از اهداف اصلی در برگزاری نشست‌های مناطق است و بایستی دغدغه دانشگاه‌ها را از پرداخت حقوق و دستمزد به کارآفرینی در آموزش‌ عالی و چابک‌سازی نیروهای متخصص و یاری‌رسانی به سایر سازمان‌ها و نهادهای محلی، استانی و ملی تغییر دهیم..

سپس دبیر منطقه، دستورات جلسه را قرائت کردند که از مهمترین آن ها گزارش عملکرد بودجه سال 1401 و بودجه سال 1402 منابع و ظرفیت ها توسط مدیران مالی دانشگاه ها مطرح و نظرات کارشناسی پیرامون آن بیان شد.