03 خرداد 1400
حضور معاون پژوهش و فناوری وزارت علوم در دانشگاه تخصصی فناوری های نوین آمل

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، نشست هیات رئیسه دانشگاه و روسای دانشکده ها با دکتر غلامحسین رحیمی شعرباف معاون پژوهش و فناوری وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و دکتر رضا حاجی پور نماینده محترم مردم شهرستان آمل در مجلس شورای اسلامی و عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات در مجلس شورای اسلامی و دکتر کوروش نوذری رئیس دانشگاه معین و نماینده وزیر در استان مازندران در دانشگاه برگزار شد.

دکتر رحیمی شعرباف معاون پژوهش و فناوری وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در این نشست به نقد و بررسی وضعیت دانشکده دامپزشکی به عنوان تنها دانشکده دامپزشکی دولتی در سه استان شمالی کشور پرداخت و در سخنانش افزود: وجود دانشکده وکلینیک دامپزشکی استاندارد در شهرستان آمل را یک نیاز و ضرورت بسیار مهم برای منطقه با توجه به بافت و موقعیت دامپروری و کشاورزی استان‌های شمالی کشور برشمرد و بیان داشت وزارت علوم به طور ویژه در تکمیل پروژه ساخت و جذب اعضای هیات علمی،  این دانشکده را حمایت خواهد کرد.

معاون پژوهش و فناوری وزیر علوم، تحقیقات و فناوری بر ضرورت راه اندازی هر چه سریعتر مرکز نوآوری و شتاب گیری در دانشگاه تاکید کرد و بیان داشتند: ایجاد مراکز رشد و نوآوری و شتاب گیری به عنوان ماموریت جدید به دانشگاه‌های سراسر کشور ابلاغ شده است.

او به ظرفیت‌های بالای علمی و توسعه دانشگاه‌های و مراکز آموزش عالی در مازندران که در دهه‌های اخیر رشد خوبی داشته است، اشاره کرد وگفت: با وجود توسعه خوب علمی در مازندران، متاسفانه همچنان دانشجویان این استان متقاضی تحصیل دردانشگاه‌های دیگراستان‌ها وبه نوعی مهاجرفرست هستند درحالی که استان مازندران همچنان در حال مهاجرپذیر از دیگراستان‌ها برای سکونت مواجه است.

معاون پژوهش و فناوری وزیر علوم و تحقیقات با اشاره به اینکه یکی از برنامه‌های این وزارتخانه و تأکید به دانشگاه‌ها به سمت مأموریت‌گرایی براساس طرح آمایش سرزمینی است گفت: باید رشته‌ها متناسب با نیاز‌های کشور و به خصوص نیاز‌های استان تعریف ونیازسنجی شود تا کاربردی‌تر و متناسب با خواست عمومی باشد.

دکتر رحیمی شعرباف با اشاره به وجود شرکت‌های بزرگ تولیدی و صنعتی در شهرستان آمل، از رییس دانشگاه تخصصی فناوری‌های نوین آمل خواستند: از ظرفیت‌های شرکت‌ها برای تقویت و ارتباط نزدیک این دانشگاه با واحد‌های تولیدی و صنعتی مرتبط با هدف تولید کار‌های پژوهشی و تحقیقاتی در این شهرستان بیشتر استفاده شود.

در ادامه دکتر حاجی پور عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی نیز بیان داشتند موقعیت خاص شهرستان آمل از نظر وجود صنایع، دامپروری، جنگل و دریا و ..... خواستار حمایت کامل وزارت علوم، تحقیقات و فناوری از طرح توسعه دانشگاه شدند.

دکتر اکبر حاجی زاده مقدم سرپرست دانشگاه با ارائه گزارشی کامل از بخش های آموزشی، پژوهشی، دانشجویی و فرهنگی دانشگاه، و از روند ساخت و تکمیل پروژه دانشکده دامپزشکی را تشریح کرده و بیان نمودند انشا الله تا آخر سال جاری این پروژه با تخصیص بودجه از سوی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری تکمیل و تجهیز خواهد شد.

روابط عمومی دانشگاه تخصصی فناوری های نوین آمل