30 آذر 1401
جلسه شورای صنفی دانشجویان با ریاست و مسئولین دانشگاه

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، شورای صنفی دانشجویان طی جلسه‌ای با حضور سرپرست دانشگاه و معاونت امور دانشجویی برخی مشکلات و مسائل موجود دانشجویان را بیان و پیشنهادات خود را مطرح نمودند.

در این جلسه دکتر حاجی زاده مقدم سرپرست دانشگاه با تاکید بر فعالیت پویا شورای صنفی و همچنین پیگیری مسائل و مطالبات دانشجویان با ارتباط نزدیک با مسئولین دانشگاه در جهت تسهیل امورات اقدام نمایند و در خصوص تکمیل ساختمان دانشکده دامپزشکی و احداث موتوخانه، سلف برادران و خواهران و نمازخانه در کنار ساختمان دانشکده دامپزشکی توضیحاتی را ارائه نمودند.

و همچنین دکتر حاجی زاده در خصوص گرمایش ساختمان دانشکده دامپزشکی بیان داشتند: دستگاه های VRF برای طبقات دوم و سوم و هیترهای گرمایشی برای کلیه طبقات خریداری گردید. و با توجه به درخواست دانشجویان مبنی بر بررسی قیمت هزینه های خوابگاه های دانشجویی این امر نیز صورت گرفت.

دکتر حاجی زاده در ادامه صحبت های خود از ساخت ماکت پردیس دانشگاه و تکمیل، تجهیز زمین چمن مصنوعی و احداث دوربرگردان در نزدیک پردیس دانشگاه خبر دادند.

در ادامه جناب آقای آقاتابای دبیر شورای صنفی دانشجویی نیز ضمن تشکر از زحمات دکتر حاجی زاده و مسئولین محترم دانشگاه در خصوص پیگیری مشکلات دانشجویی بیان داشتند که ما زبان دانشجو هستیم در بیان مشکلات دانشجویی و با تمام توان در این مسیر گام برمی داریم.

و اعضای شورای صنفی در این جلسه در خصوص مسائل مربوط به شورا اهم از دفتر و سربرگ اداری برای شورای صنفی و نحوه برگزاری آزمایشگاه ها و زمان برگزاری امتحانات و نوع و کیفیت غذا و مسائل تربیت بدنی و خوابگاه ها نظرات و دیدگاه های خود را بیان کردند.

دکتر سیفی معاونت امور دانشجویی از تلاش های اعضا شورا صنفی تشکر کردند و خاطر نشان کردند که با حضور فعال اعضا شورا صنفی که یک امری ضروریست در دانشگاه بتوانیم مشکلات دانشجویی را برطرف نماییم.

در ادامه نیز درخصوص مسائل مطرح شده در جلسه تصمیم گیری های لازم صورت پذیرفت.