به مناسبت دهه فجر و آغاز چهل و دومین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی ایران صادر شد.

12 بهمن 1399
به مناسبت دهه فجر و آغاز چهل و دومین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی ایران صادر شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه تخصصی فناوری های نوین آمل، دکتر داود دومیری گنجی در سالروز ورود تاریخی رهبر انقلاب اسلامی و آغاز اولین روز از دهه فجر با صدور پیامی سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی را به مردم به ویژه جامعه دانشگاهی تبریک گفت.

متن پیام به شرح زیر است:

سلام هی حتی مطلع الفجر

"انقلاب اسلامی ایران، تجلی شکوه‌مند حماسه و سرافرازی ملتی است که با فریادشان آزادیخواهی و استقلال طلبی را در گوش و جان جهانیان طنین‌ انداز کرد که الگویی جامع و کامل برای کشورهای در بند استبداد و ظلم گردیده است که توانسته ایدئولوژی استقلال طلبی و آزادیخواهی خود را در سراسر منطقه و حتی دنیا تسری بخشد.

شعله‌ای که سال‌ها پیش از پیروزی انقلاب اسلامی و در تاریک‌ترین دوران تباهی، جور و بی عدالتی، بدست بزرگ مشعل دار بیداری، بصیرت و آگاهیِ ملت ایران اسلامی، حضرت امام خمینی (ره) روشن شد، در سایه خودباوری، ایثار و شهادت طلبی و رهبری های حکمیانه آن پیر فرزانه و خلف صالح ایشان؛ مقام معظم رهبری (مدظله العالی)، امروز به خورشیدی فروزان بدل شد که گستره آسمانِ دنیای معاصر را فراگرفت و چراغی گرمی بخش، منیر و هدایت گر برای رهپویان عدالت خواهی گردید.

همچنین تقارن میلاد با سعادت حضرت فاطمه زهرا (س) با آغاز دهه فجر انقلاب برکات معنوی این ایام را دوچندان کرده و کشورمان را سراسر شادی و شور نموده است.

امیدوارم به برکت این ایام و با اتحاد و همدلی که اکنون بین مردم و مسئولین بوجود امده است سرآغازی باشد تا بتوانیم بر بیماری منحوس کرونا که داغ بزرگی را بر دل ملتمان و همه کشورهای دیگر قرار داده فائق آییم و روزگارمان را به مانند گذشته عاری از بیماری و مصیبت گرداند.

بدون شک در آستانه گرامیداشت چهل و دومین سالگرد پیروزی با شکوه انقلاب اسلامی در تاریخ مجاهدت‌های دلیرانه ملت بزرگ ایران می توانیم با بلند همتی و نوآوری برای فعال سازی بستر‌های نوین و حرکت به سمت تحقق دولت الکترونیک با تجلی رویکرد اقتصاد مقاومتی و رونق تولید  در راستای گام دوم انقلاب، با تکیه بر آینده نگری مورد توجه ویژه مسئولین امر، قرار گیرد.

اینجانب ضمن گرامیداشت یاد و خاطره امام خمینی (ره) و تمامی شهیدان انقلاب اسلامی و دفاع مقدس و آرزوی طول عمر برای مقام معظم رهبری، سالگرد یوم‌الله دهه فجر را به ملت قهرمان ایران به ویژه جامع دانشگاهی تبریک و تهنیت عرض می‎نمایم.

امید است که در سایه الطاف الهی، شاهد توفیق روز افزون ایران اسلامی باشیم."

داود دومیری گنجی