24 مهر 1402
افتتاح کلنیک تخصصی دامپزشکی در پردیس دانشگاه تخصصی فناوری های نوین آمل

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، کلینیک تخصصی دانشکده دامپزشکی دانشگاه تخصصی فناوری های نوین آمل در فضایی بالغ بر 30 متر مربع و با هزینه ای بالغ بر یک میلیارد ریال با حضور  دکتر قمصری رییس کارگروه دامپزشکی دفتر گشترش وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و عضو فرهنگستان جمهوری اسلامی ایران، دکتر حاجی زاده مقدم رییس دانشگاه تخصصی فناوری های نوین آمل، اعضا هیات علمی دانشکده دامپزشکی در پردیس دانشگاه تخصصی فناوری های نوین آمل افتتاح شد.

دکتر اکبر حاجی زاده مقدم رییس دانشگاه تخصصی فناوری های نوین آمل در مراسم افتتاحیه کلینیک دامپزشکی این دانشگاه گفت: افتتاح کلینیک دامپزشکی این دانشگاه در همین راستا و با هدف بهره گیری از پتانسیل های علمی برای حل مشکلات جامعه در حوزه روستائیان راه اندازی شده است.

او افزود: دانشگاه تخصصی فناوری های نوین آمل با تمام توان از فعالیت های دانشکده دامپزشکی حمایت می کند و انتظار دارد تا در آینده ای نزدیک کلینیک دامپزشکی این دانشگاه به یکی از مهم ترین کلینیک های استان و کشور تبدیل شود و این مهم در سایه تلاش و کوشش همکاران ممکن است.

در ادامه دکتر امیر خاکی رییس دانشکده دامپزشکی دانشگاه تخصصی فناوری های نوین آمل نیز در این مراسم گفت: این کلینیک دارای بخش های داخلی، جراحی دام، آزمایشگاه، طیور، رادیولوژی و سونوگرافی است.

او افزود: به صورت ثابت، یک عضو هیات علمی بخش علوم درمانگاهی و یک دامپزشک عمومی در این کلینک حضور خواهند داشت.

رییس دانشکده دامپزشکی گفت: در این کلینیک بستر حضور کارورزان رشته دامپزشکی دانشگاه و دانشجویان کارآموز، انجام آزمایشات تشخیصی مربوط به دام و طیور فراهم خواهد شد.