آیین استقبال از پیکر مطهر شهید خوشنام دفاع مقدس در دانشگاه تخصصی فناوری های نوین آمل برگزار شد.

21 آذر 1402

به گزارش روابط عمومی دانشگاه:

در ایام عزای فاطمی و در آستانه سالروز شهادت بانوی عالمیان حضرت فاطمه زهرا (س)، دانشگاه تخصصی فناوری های نوین آمل مفتخر به میزبانیِ آلاله‌ای از تبار عشق و شور و شعور عاشورایی بود. پیکر مطهر شهید خوشنام دوران دفاع مقدس مورد استقبال پرشور دانشجویان، اعضای هیات علمی و کارکنان دانشگاه تخصصی فناوری های نوین آمل قرار‌گرفت و طی مراسمی معنوی همراه با دعا و مداحی تجلیل شدآیین معنوی استقبال از این ستاره‌ی جاوید نام کهکشان ایثار و پایمردی، از درب دانشگاه آغاز شد و خانواده بزرگ دانشگاه تخصصی فناوری های نوین آمل دوشادوش یکدیگر، پیکر مطهر شهید را تا نماز خانه دانشگاه تشییع و با آرمان های مقدس شهیدان گلگون‌کفن دفاع مقدس تجدید میثاق کردند.