پیام تبریک معاونت دانشجویی دانشگاه تخصصی فناوری‌های نوین آمل به مناسبت حلول سال نو و عید باستانی نوروز ۱۴۰۲
4/2/2023 7:38:26 AM 142

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، دکتر سعید سیفی معاونت دانشجویی دانشگاه تخصصی فناوری‌های نوین آمل، حلول سال نو و عید باستانی نوروز ۱۴۰۲ را تبریک گفت.

پیام صادره به شرح زیر می باشد:

سـال جدیـد به قـدوم موسـم ربیع آراستـه گشتـه و درختـان به خلعـت نـوروزی قبـای سبـز در برگرفتـه و کـلاه شکوفــه بر سر نهـاده‌اند. همان طور که فصل بهار، فصل رویش طبیعت و جان گرفتن دوباره آن است، نزول قرآن در ماه رمضان نیز حیاتی دوباره بر روح و جان انسانهاست.

برای سال 1402 برنامه‌های خوبی تدوین شده است که طرح تحول در خدمات تغذیه در راستای سلامت دانشجویان و مدیریت بهینه منابع، خوابگاه‌های دانشجویی و تمرکز بر مشاوره دانشجویی از مهمترین آن‌ها می‌باشد.

اینجانب عید نوروز را که با دعای خیر عزیزان تحول احوال و تقلب دل‌ها و بصیرت‌ها را نوید می دهد به همه دانشگاهیان اعم از دانشجویان گرامی، اساتید و کارکنان معزز که در راه اعتلای دانشگاه و نظام مقدس جمهوری اسلامی تلاش می نمایید، تبریک و تهنیت عرض نموده و از خداوند سبحان سالی سرشار از بهروزی و موفقّیت و ایّامی نیک و پربار را برای خانواده بزرگ و معّزز دانشگاه تخصصی فناوری های نوین آمل مسألت دارم.

سعید سیفی

معاون دانشجویی